Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-016 10 68 ook voor vragen & hulp

uitvaartcentrum

Rijswijk

Wat zijn de kosten van een uitvaart in Rijswijk?

De kosten van een uitvaart zijn afhankelijk van persoonlijke keuzes. Een van de belangrijkste is wel die van de uitvaartondernemer. U bent niet verplicht het telefoonnummer te bellen dat op de eventuele uitvaartpolis staat. Of u nu een kapitaalverzekering heeft of een verzekering in natura, u bent vrij te kiezen wie voor u de uitvaart regelt. Met Uitvaartcentrum24 zullen de kosten van de uitvaart in Rijswijk lager liggen, omdat onze tarieven helder en transparant zijn. Zo kunt u met minder geld, meer van uw wensen realiseren. Elk mens verdient een mooi afscheid en dat kan ook tegen lagere kosten.

Wilt u vrijblijvend wat informatie over de kosten van een uitvaart in Uitvaartcentrum Rijswijk of wilt u een overlijden melden? Bel Uitvaartcentrum24 op 085-0161068 of mail info@uitvaartcentrumrijswijk.nl.

Wat kost een crematie in Rijswijk?

In onderstaande pakketten staan drie varianten van een compleet verzorgde crematie in Rijswijk. De diverse mogelijkheden, met de daarbij behorende kosten van de uitvaart in Rijswijk. Mist u iets, of wilt u iets anders, dan kunt u dat altijd aangeven. Uw uitvaartleider van Uitvaartcentrum24 bespreekt dan de mogelijkheden en eventuele extra kosten. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen.

Meer informatie

€ 3.099,-

crematie

Corona Uitvaartpakket

  • Crematie in stilte met op een later moment een plechtigheid/
    herdenkingsdienst in de aula waarbij de urn aanwezig is.
Meer informatie

€ 2.499,-

crematie

Crematie A

  • Crematie in stilte in het door u gewenste crematorium (technische crematie).
Meer informatie

€ 3.149,-

crematie

Crematie B

  • Geheel verzorgde crematie met een intiem/informeel afscheid:
Meer informatie

€ 3.999,-

crematie

Crematie C

  • Crematie met een geheel verzorgde plechtigheid én condoleance.

Wat kost een begrafenis in Rijswijk?

Voor een geheel verzorgde begrafenis in Rijswijk kunt u kiezen uit onderstaande twee varianten met bijbehorende kosten uitvaart in Rijswijk. Uiteraard kunt u naar wens eventuele aanpassingen of toevoegingen aangeven. Uw uitvaartleider van Uitvaartcentrum24 bespreekt de mogelijkheden met u en ook de eventuele extra kosten. De nota voor het begraven, het grafrecht en eventueel onderhoud van het graf, krijgt u van de begraafplaats zelf. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Meer informatie

€ 3.199,-

begrafenis

Begrafenis pakket A

  • Compleet verzorgde begrafenis excl. kosten van de begraafplaats.
Meer informatie

€ 4.899,-

begrafenis

Begrafenis pakket B

  • Compleet verzorgde begrafenis incl. plechtigheid én de aanschaf van een algemeen graf.