Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-016 10 68 ook voor vragen & hulp

uitvaartcentrum

Rijswijk

Uitvaart in Rijswijk

Uitvaartcentrum Rijswijk is gelegen bij een van de begraafplaatsen van Rijswijk. In Oud-Rijswijk ligt de andere waarvoor u ook gebruik kunt maken van deze uitvaartlocatie. Van alle faciliteiten voorzien is dit een uitgelezen plek voor een mooie uitvaart in Rijswijk. Met de uitgebreide keuken en diverse condoleanceruimtes is ook na de plechtigheid gelegenheid tot napraten. Of u daarbij kiest voor koffie met gebak of drankjes met een borrelhap, of een diner. Alles behoort tot de mogelijkheden. Ook het buitenterras zal bij mooi weer een aparte sfeer geven. Een ochtend-, middag- of avondplechtigheid, alles is mogelijk. Bespreek uw wensen en u zult een uitvaart in Rijswijk realiseren waar u naderhand met een goed gevoel aan kunt terugdenken.

Stijlvolle en warme uitvaart in Rijswijk

Een uitvaart in Rijswijk is goed geregeld als de belangstellenden naderhand er een mooie nieuwe herinnering bij hebben. Hoe u de uitvaart in Rijswijk ook vorm wilt geven, de locatie zal hier al een stijlvol aandeel in hebben. Maar een afscheid wordt vooral door de persoonlijke aandacht ook warm. Samen het geleefde leven van uw overleden dierbare herdenken heeft een waardevol aandeel in het verwerken van het verlies.

Het kan zijn dat u een stijlvolle kist belangrijk vindt. Kijkt u voor een alternatief op de nette standaardkist eens op www.uitvaartkistwinkel.nl. Hier vindt u andere houtsoorten, kleuren en ook andere materialen.

Muziek en beeld bij uitvaart in Rijswijk

Muziek die past bij de overledene, die herinneringen oproepen, een traan en misschien zelfs een lach, kan troostend werken. Datzelfde geldt voor de beelden die getoond kunnen worden tijdens een uitvaart in Rijswijk. Als u die in een Powerpoint op USB aanlevert kunnen die beelden goed getoond worden. U kunt het ook via uw eigen laptop laten vertonen als een diavoorstelling. De muziek kan op een CD of via USB aangeleverd worden. Doe dit wel 24 uur vantevoren. Dan kunnen beeld en geluid nog getest worden.

Bovendien is er een mogelijkheid om live muziek te maken. U kunt daarvoor in de aula gebruik maken van de aanwezige elektrische piano/orgel.

Gedeelde herinnering bij uitvaart in Rijswijk

Als belangstellenden na een uitvaart in Rijswijk gevraagd wordt wat het meest zal bijblijven van de plechtigheid en de condoleance, is het vaak de gedeelde herinneringen. De verhalen die verteld zijn, de anekdotes die weer opgehaald zijn. De beelden die getoond zijn die weer vergeten herinneringen boven brengen, waar naderhand dan weer over gesproken wordt. Het geleefde leven van de overleden dierbare komt hierdoor weer opnieuw en helder voor het voetlicht. Natuurlijk geeft dat ook veel verdriet, het gemis is groot. Maar toch werkt het ook troostend. Misschien niet altijd direct, maar dan toch zeker in een later stadium.

Bespreek uw wensen met Uitvaartcentrum24

Wat voor het regelen van een uitvaart in Rijswijk het belangrijkste is, is dat u en de andere nabestaanden uw wensen duidelijk kenbaar maakt. Vertel alles wat in u opkomt, de ervaring van uw uitvaartleider kan u helpen met suggesties. Bespreek de mogelijkheden, ook die buiten de pakketten vallen en uw uitvaartleider zal u de bijkomende kosten duidelijk voorleggen. Alles is bespreekbaar en met Uitvaartcentrum24 is meer mogelijk dan u denkt.

Heeft u vragen over de mogelijkheden voor een uitvaart in Rijswijk, of wilt u een overlijden melden? Neem gerust contact met ons op.

Uitvaartcentrum24 is 24/7 bereikbaar.
Bel 085-0161068 of mail info@uitvaartcentrumrijswijk.nl.

First slide

Buitenaula

First slide

Koffiekamer

First slide

Buitenkant